fbpx
ДомойСемьяКухня и кулинарные рецептыХолодний чізкейк без випічки

Холодний чізкейк без випічки

Выбор редакции

Цей рецепт стане корисним тим, хто не любить пекти в духовці. Готується холодний чізкейк дуже швидко, собівартість його низька, а смак приголомшливий. Щоб знизити калорійність чізкейка, можете використовувати нежирний сир, смак від цього не погіршиться.   Складові:

  • Розсипчасте печиво 300 гр.
  • Вершкове масло 150-170 гр.
  • Кремоподібний м’який сир 400 гр.
  • Вершки 250 гр.
  • Цукор 0,5 склянки
  • Ванільний цукор 1 ч.л.
  • Лимонний сік 2 ст.л.
  • Желатин 10 гр.
  • Вода 100 мл.
  • Фрукти для прикраси за смаком
  • Какао 3 ч.л. за бажанням

Процес приготування:Масло дістати з холодильника за 30-40 хвилин до початку роботи, воно повинно розм’якнути до кімнатної температури. Печиво подрібнити в крихту. Використовуйте блендер, кавомолку, або качалку щоб подрібнити печиво.чізкейк без випічки Печиво, подрібнене в крихту, змішати з маслом кімнатної температури. Масу печива ретельно перемішайте і з’єднайте з маслом, інакше корж може виявитися нестійким. Коли ви будете перемішувати і формувати дно і бортики, не повинно залишитися сухих крихт, тільки однорідна маса. На цьому етапі в тісто можете додати какао, воно додасть гарний колір та легкий смак. Форму найкраще використовувати зі знімними бортиками, але якщо такої немає, то можна взяти звичайну. Форму без знімних бортиків краще попередньо вистелити харчовою плівкою або папером, укласти нашу масу печива на дно і сформувати бортики. Форму з тістом помістити в холодильник мінімум на 20 хвилин. чізкейк без випічки

Тим часом готуємо начинку: вершки збиваємо в пишну масу, додаємо ванільний і звичайний цукор і продовжуємо збивати до розчинення. Желатин розчинити в гарячій воді (але не в кипятку), і поступово додавати до вершків, весь час помішуючи. Додати сир і лимонний сік. За допомогою блендера необхідно все перемішати. Начинку викласти в заготовку з печива і відправити в холодильник на 15 хвилин. Коли начинка трохи схопиться — можемо прикрасити фруктами або іншими прикрасами, час необхідно почекати, щоб фрукти не потонули в начинці. Далі, чізкейк відправити в холодильник до повного застигання, а це ще на кілька годин мінімум. Найкраще чізкейк залишити настоюватися на ніч, тоді він буде мати щільну основу. Варіанти прикраси можуть бути різними ☺

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Цей рецепт стане корисним тим, хто не любить пекти в духовці. Готується холодний чізкейк дуже швидко, собівартість його низька, а смак приголомшливий. Щоб знизити калорійність чізкейка, можете використовувати нежирний сир, смак від цього не погіршиться.   Складові:
  • Розсипчасте печиво 300 гр.
  • Вершкове масло 150-170 гр.
  • Кремоподібний м'який сир 400 гр.
  • Вершки 250 гр.
  • Цукор 0,5 склянки
  • Ванільний цукор 1 ч.л.
  • Лимонний сік 2 ст.л.
  • Желатин 10 гр.
  • Вода 100 мл.
  • Фрукти для прикраси за смаком
  • Какао 3 ч.л. за бажанням
Процес приготування:Масло дістати з холодильника за 30-40 хвилин до початку роботи, воно повинно розм'якнути до кімнатної температури. Печиво подрібнити в крихту. Використовуйте блендер, кавомолку, або качалку щоб подрібнити печиво.чізкейк без випічки Печиво, подрібнене в крихту, змішати з маслом кімнатної температури. Масу печива ретельно перемішайте і з'єднайте з маслом, інакше корж може виявитися нестійким. Коли ви будете перемішувати і формувати дно і бортики, не повинно залишитися сухих крихт, тільки однорідна маса. На цьому етапі в тісто можете додати какао, воно додасть гарний колір та легкий смак. Форму найкраще використовувати зі знімними бортиками, але якщо такої немає, то можна взяти звичайну. Форму без знімних бортиків краще попередньо вистелити харчовою плівкою або папером, укласти нашу масу печива на дно і сформувати бортики. Форму з тістом помістити в холодильник мінімум на 20 хвилин. чізкейк без випічки

Тим часом готуємо начинку: вершки збиваємо в пишну масу, додаємо ванільний і звичайний цукор і продовжуємо збивати до розчинення. Желатин розчинити в гарячій воді (але не в кипятку), і поступово додавати до вершків, весь час помішуючи. Додати сир і лимонний сік. За допомогою блендера необхідно все перемішати. Начинку викласти в заготовку з печива і відправити в холодильник на 15 хвилин. Коли начинка трохи схопиться - можемо прикрасити фруктами або іншими прикрасами, час необхідно почекати, щоб фрукти не потонули в начинці. Далі, чізкейк відправити в холодильник до повного застигання, а це ще на кілька годин мінімум. Найкраще чізкейк залишити настоюватися на ніч, тоді він буде мати щільну основу. Варіанти прикраси можуть бути різними ☺