Рецепт приготування десерту з фруктами для всієї родини.
Складові
- дієтичний сир — 180 г
- борошно — 600 г
- цукор — 240 г
- сіль — щіпка
- молоко — 3 ст. л.
- рослинна олія — 6 ст. л.
- яйця — 2 шт.
- розпушувач — 1 ч. Л.
- панірувальні сухарі — 3 ст. л.
- сливи — 1 кг
- мелена кориця — 2 ст. ложки
- вершкове масло — 120 г
- кокосова стружка — 100 г
Приготування:
Сир протерти через сито. Додати 400 г борошна, 120 г цукру, сіль, молоко, рослинне масло, яйця, розпушувач і вимісити тісто. Залишити на 15 хв при кімнатній температурі.
Тісто розкачати в товстий пласт і укласти на деко, вистелений папером для випікання. Посипати панірувальними сухарями.
Сливи вимити і добре обсушити. Кожен плід розрізати навпіл і видалити кісточку. Сливи викласти на пласт тіста зрізом вгору. Мелену корицю перемішати з 120 г цукру і посипати сливи зверху.
Борошно, що залишилося перетерти в крихту з холодним вершковим маслом і кокосовою стружкою. Розподілити по сливам на тісті і випікати 40 хв при 180 °. Потім верх пирога обережно прикрити фольгою і готувати ще 15 хв. Пирогу дати охолонути протягом 10 хв і нарізати.