fbpx

Пай зі сливами

Выбор редакции

Рецепт приготування десерту з фруктами для всієї родини.

Складові

  • дієтичний сир — 180 г
  • борошно — 600 г
  • цукор — 240 г
  • сіль — щіпка
  • молоко — 3 ст. л.
  • рослинна олія — ​​6 ст. л.
  • яйця — 2 шт.
  • розпушувач — 1 ч. Л.
  • панірувальні сухарі — 3 ст. л.
  • сливи — 1 кг
  • мелена кориця — 2 ст. ложки
  • вершкове масло — 120 г
  • кокосова стружка — 100 г

Приготування:

Сир протерти через сито. Додати 400 г борошна, 120 г цукру, сіль, молоко, рослинне масло, яйця, розпушувач і вимісити тісто. Залишити на 15 хв при кімнатній температурі.

Тісто розкачати в товстий пласт і укласти на деко, вистелений папером для випікання. Посипати панірувальними сухарями.

Сливи вимити і добре обсушити. Кожен плід розрізати навпіл і видалити кісточку. Сливи викласти на пласт тіста зрізом вгору. Мелену корицю перемішати з 120 г цукру і посипати сливи зверху.

Борошно, що залишилося перетерти в крихту з холодним вершковим маслом і кокосовою стружкою. Розподілити по сливам на тісті і випікати 40 хв при 180 °. Потім верх пирога обережно прикрити фольгою і готувати ще 15 хв. Пирогу дати охолонути протягом 10 хв і нарізати.

Читайте також:

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Рецепт приготування десерту з фруктами для всієї родини.

Складові

  • дієтичний сир - 180 г
  • борошно - 600 г
  • цукор - 240 г
  • сіль - щіпка
  • молоко - 3 ст. л.
  • рослинна олія - ​​6 ст. л.
  • яйця - 2 шт.
  • розпушувач - 1 ч. Л.
  • панірувальні сухарі - 3 ст. л.
  • сливи - 1 кг
  • мелена кориця - 2 ст. ложки
  • вершкове масло - 120 г
  • кокосова стружка - 100 г

Приготування:

Сир протерти через сито. Додати 400 г борошна, 120 г цукру, сіль, молоко, рослинне масло, яйця, розпушувач і вимісити тісто. Залишити на 15 хв при кімнатній температурі.

Тісто розкачати в товстий пласт і укласти на деко, вистелений папером для випікання. Посипати панірувальними сухарями.

Сливи вимити і добре обсушити. Кожен плід розрізати навпіл і видалити кісточку. Сливи викласти на пласт тіста зрізом вгору. Мелену корицю перемішати з 120 г цукру і посипати сливи зверху.

Борошно, що залишилося перетерти в крихту з холодним вершковим маслом і кокосовою стружкою. Розподілити по сливам на тісті і випікати 40 хв при 180 °. Потім верх пирога обережно прикрити фольгою і готувати ще 15 хв. Пирогу дати охолонути протягом 10 хв і нарізати.

Читайте також: