Складові:
- корінь імбиру — 3 см
- апельсиновий або мандариновий сік — 100 мл
- оливкова олія — 8 ст. л.
- очищені креветки — 150 г
- свіжі огірки — 2 шт.
- твердий сир — 100 г
- мандарини — 4 шт.
- рукола — 100 г
- сіль, мелений чорний перець — за смаком
Приготування:Для заправки корінь імбиру очистити, вимити і натерти на дрібній тертці. Скласти в маленький кухлик, залити апельсиновим або мандариновий соком і перемішати. Поставити на вогонь, нагріти майже до кипіння і дати охолонути. Додати половину оливкової олії, посолити і поперчити.Креветки обсмажити на маслі, що залишилося протягом 5 хв і дати охолонути. Огірки вимити, обсушити і нарізати скибочками. Сир натерти на крупній тертці. Мандарини вимити, очистити і розділити на часточки. Рукколу вимити, добре обсушити і порвати.Смажені креветки перемішати з огірками, мандаринами, руколою і приготованим раніше соусом заправкою. Посипати тертим сиром і одразу подати на стіл. Смачного! Читайте также: