fbpx
ДомойДети и все о детяхДетское творчествоЙогуртовий торт з ківі та бананом

Йогуртовий торт з ківі та бананом

Выбор редакции

 

Йогуртовий торт з ківі та бананом.

 

  Для приготування даного тортику вам буде потрібно:

  • 200 г пісочного печива;

  • 70 г вершкового масла;

  • 2 банани;

  • 4 ківі;

  • 500 мл. йогурту;

  • 70 г цукру;

  • 1 ст.л. лимонного соку;

  • 4 чайні ложки желатину;

  • 0,5 стакану кип’яченої води;

А також 2 ківі та 40 г мигдальних пелюсток.

 

Спосіб приготування:

  1. Подрібнюємо на кришки печиво та додаємо м’яке вершкове масло (якщо масло тверде – розтоплюємо на водяній бані). Перемішуємо до однорідної маси.

  2. Форму застелити пергаментом і викласти печиво у вигляді коржа.  Поставити заготовку у холодильник на 30 хв. як мінімум.

  3. Залити желатин кип’ятком і лишити «розбухати» на 25-30 хвилин.

  4. Ківі очистити та нарізати кубиками. Тоді поєднати ківі, цукор та лимонний сік.

  5. Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, аби ківі виділили сік,  охолодити.

  6. В отриману субстанцію вилити желатин та йогурт. Добре перемішати.

  7. На корж викласти 1-2 порізаних банани. Тоді залити все йо гуртовою масою і поставити охолоджуватись в морозилку чи холодильник на 6 годин (можна на ніч).

  8. Готовий тортик витягнути з форми і акуратно витягти пергамент. Зверху прикрасити клаптиками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.


Смачного!

Предыдущая статья
Следующая статья

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

 

Йогуртовий торт з ківі та бананом.

 

  Для приготування даного тортику вам буде потрібно:

  • 200 г пісочного печива;

  • 70 г вершкового масла;

  • 2 банани;

  • 4 ківі;

  • 500 мл. йогурту;

  • 70 г цукру;

  • 1 ст.л. лимонного соку;

  • 4 чайні ложки желатину;

  • 0,5 стакану кип’яченої води;

А також 2 ківі та 40 г мигдальних пелюсток.

 

Спосіб приготування:

  1. Подрібнюємо на кришки печиво та додаємо м’яке вершкове масло (якщо масло тверде – розтоплюємо на водяній бані). Перемішуємо до однорідної маси.

  2. Форму застелити пергаментом і викласти печиво у вигляді коржа.  Поставити заготовку у холодильник на 30 хв. як мінімум.

  3. Залити желатин кип’ятком і лишити «розбухати» на 25-30 хвилин.

  4. Ківі очистити та нарізати кубиками. Тоді поєднати ківі, цукор та лимонний сік.

  5. Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, аби ківі виділили сік,  охолодити.

  6. В отриману субстанцію вилити желатин та йогурт. Добре перемішати.

  7. На корж викласти 1-2 порізаних банани. Тоді залити все йо гуртовою масою і поставити охолоджуватись в морозилку чи холодильник на 6 годин (можна на ніч).

  8. Готовий тортик витягнути з форми і акуратно витягти пергамент. Зверху прикрасити клаптиками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.


Смачного!