Дієтологи рекомендують для нашого здоров’я щодня з’їдати хоча б половинку авокадо. А щоб кожен день урізноманітнити своє меню з цим смачним і корисним плодом, пропоную вам оригінальний рецепт, який просто вкраде ваше серце! Інгредієнти на 8 порцій:
- 4 авокадо
- 100 гр копченого лосося
- 8 яєць
- чорний перець
- свіжий кріп
- пластинки перчика чилі
Приготування: Спочатку розігріємо духовку до температури 180 градусів. Потім попередньо вимиті плоди авокадо розрізаємо навпіл і акуратно видаляємо кісточку. Жовтки акуратно відокремлюємо від білків за допомогою ложки. Половинки авокадо укладаємо акуратно на деко. В отримані від кісточок заглиблення кладемо по шматочку лосося, зверху акуратно укладаємо сирий жовток, посипаємо перцем, кладемо пластинки перчика чилі, солимо і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин. Коли жовток добре схопиться — страва готова! Дістаємо його з духовки, посипаємо подрібненим кропом і подаємо в гарячому вигляді. Всім смачного з берегів Іспанії!