Десерт «Тигреня»: домашні цукерки з кураги

Цукерки з магазину не йдуть з цим домашнім частуванням ні в яке порівняння! Всі інгредієнти тут натуральні та корисні. Ці ласощі прийдуть до смаку не тільки малюкам. Такий десерт додасть сил і бадьорості школяреві та студентові в період здачі іспитів, а чоловік із задоволенням смакуватиме їх з кавою на роботі!   Шоколад стимулює роботу мозку, допомагає подолати стрес. Курага – це концентрат вітамінів та мікроелементів. Висушені плоди абрикоса містять глюкозу і фруктозу – джерело енергії. Волоські горіхи обов’язково повинні входити в раціон діток та підлітків, — активні речовини волоського горіха відмінно стимулюють розумову діяльність. Нам знадобиться:
  • 100 г очищених волоських горіхів
  • 180 г білого шоколаду
  • 60 мл вершків
  • 30 г вершкового масла
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 400 г кураги
  • 50 г темного шоколаду
  Етапи приготування:   Для крему горіхи подрібнити, білий шоколад наламати шматочками. Вершки нагріти на водяній бані, додати білий шоколад, масло, ванільний цукор і при помішуванні довести до кипіння. Дати суміші охолонути, додати горіхи і збити міксером. Курагу варити 2 хвилини, потім відкинути на сито і обсушити. З допомогою кондитерського мішечка приготованим кремом наповнити курагу. Поставити в холодильник на 15 хв. Темний шоколад розтопити на водяній бані. З допомогою кондитерського шприца намалювати на куразі шоколадні смужки. Готовий десерт помістити в холод на 15 хв. Смачного!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь