Інгредієнти:
· Сир — 500 гр;
· Йогурт (сметана) — 400 гр;
· Молоко — 2 ст. Ложки;
· Желатин — 30-40 гр;
· Цукор — ¾ склянки;
· Какао — 2 ст. ложки;
· Ванілін — 1 пакетик.
Приготування:
Желатин залити молоком на годину. Набряклий желатин поставити на вогонь, помішуючи довести до повного розчинення желатину. Додати цукор, ванілін, розмішати і дати остудити.
Сир перетерти, змішати з желатином, додати йогурт або сметану, перемішати ретельно.
Розділити масу на дві частини, в одну додати какао і ретельно перемішати.
Форму застелити харчовою плівкою, вилити світлу сирну масу, прибрати в морозильник на 15 хвилин, або в холодильник до застигання.
Дістати і вилити шоколадну сирну масу, знову прибрати в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
До подачі на стіл можна прикрасити фруктами, ягодами, або шоколадом.
Смачного!
Софія Кошкіна, педагог мережі сімейних центрів «Азбука для батьків».