Усім нам час від часу хочеться солоденького.
Чому б не побалувати себе простим у приготуванні і по складу десертиком?
Для приготування десерту «Дует» вам знадобиться:
- Пакетик желатину ( 20 г);
- 1 плитка шоколаду;
- 200 г сиру (творог);
- 1 банан;
- 1 ст.молока;
- Цукрова пудра за смаком.
Приготування:
- Для початку необхідно залити желатин молоком, лишити на годину.
- Сир протираємо через сито з бананом, додати цукрову пудру.
- Желатин підігріти і третину його вилити в розтоплений шоколад ( на паровій бані), перемішати.
- Налити трохи в силіконові формочки і поставити в холодильник до застигання.
- Молочно-желатинну суміш, що лишилася додати у сир, збити міксером.
- Заповнити формочки з шоколадом сиром і в холодильник.