Десерт «Дует»

Усім нам час від часу хочеться солоденького. Чому б не побалувати себе простим у приготуванні і по складу десертиком?                 Для приготування десерту «Дует» вам знадобиться:
  • Пакетик желатину ( 20 г);
  • 1 плитка шоколаду;
  • 200 г сиру (творог);
  • 1 банан;
  • 1 ст.молока;
  • Цукрова пудра за смаком.
Приготування:
  • Для початку необхідно залити желатин молоком, лишити на годину.
  • Сир протираємо через сито з бананом, додати цукрову пудру.
  • Желатин підігріти і третину його вилити в розтоплений шоколад ( на паровій бані), перемішати.
  • Налити трохи в силіконові формочки і поставити в холодильник до застигання.
  • Молочно-желатинну суміш, що лишилася додати у сир, збити міксером.
  • Заповнити формочки з шоколадом сиром і в холодильник.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь