Осінь – період розквіту природних багатств та врожаю, восени ми можемо споживати натуральні продукти та вітаміни.
Одне з вітамінних багатств, що дає нам осінь – це гарбузи.
Але не так легко вмовити дитину їсти гарбузову кашу.
Тому ми пропонуємо вам рецепт гарбузового печива, яким ви можете потішити вашу родину.
Для приготування нам знадобиться:
- гарбуз – 400 г
- борошно — 2,5 ст.
- цукор – 0,5 стакана
- розпушувач для тіста – 1 ч.л.
- вершкове масло – 75 г
- горіхи на смак o кориця
Спочатку необхідно почистити гарбуз, проварити до пом’якшення та перемолоти за допомогою блендера в пюре. Розтоплене вершкове масло додати до гарбузового пюре, всипати цукор та перемішати. В отриману масу додати розпушувач, борошно, корицю та дрібно помелені горішки.
З отриманого тіста зліпити кульки. Випікати в духовці 20-25 хв при температурі 180 градусів.
Смачного!:)