Осінь – сезон приготування страв з смачнючих гарбузів.
Всі ми знаємо, що з них можна готувати супи, каші, варення, тістечка…
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати пудинг.
Для цього потрібно:
- 150 г гарбуза
- 2 яйця
- 2 яблука
- 50 г борошна
- 50 г коричневого цукру
- 40 г вершкового масла
- 300 г молока
- Щіпка меленої кориці
- Щіпка соди
Як готувати цю красу?
М’якоть гарбуза і очищені яблука відварити чи запекти до готовності. Охолодити яблука і гарбуз, подрібнити в блендері, додати тепле молоко, яйця, цукор, корицю. Суміш процідити через сито і розлити по стаканам чи формочкам, придатним до приготування на пару. Поставити заповнені формочки на водяну баню і дати пудингу прокипіти 1-2 хвилини. Вимкніть парову баню нехай пудинг настоїться 10-20 хвилин.
Дані пропорції розраховані на 4 порції.
Тіште рідних екстравагантними ставами частіше!