Гарбузовий пудинг

Осінь – сезон приготування страв з смачнючих гарбузів. Всі ми знаємо, що з них можна готувати супи, каші, варення, тістечка… Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати пудинг.             Для цього потрібно:
  • 150 г гарбуза
  • 2 яйця
  • 2 яблука
  • 50 г борошна
  • 50 г коричневого цукру
  • 40 г вершкового масла
  • 300 г молока
  • Щіпка меленої кориці
  • Щіпка соди
Як готувати цю красу? М’якоть гарбуза і очищені яблука відварити чи запекти до готовності. Охолодити яблука і гарбуз, подрібнити в блендері, додати тепле молоко, яйця, цукор, корицю. Суміш процідити через сито і розлити по стаканам чи формочкам, придатним до приготування на пару. Поставити заповнені формочки на водяну баню і дати пудингу прокипіти 1-2 хвилини. Вимкніть парову баню нехай пудинг настоїться 10-20 хвилин. Дані пропорції розраховані на 4 порції. Тіште рідних екстравагантними ставами частіше!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь