В такі, вже досить прохолодні вечори, хочеться чогось смачного та зігрівального. Глінтвейн чудово підійде для тихого, романтичного вечора, так і для вечірки з друзями. Дуже легкий та швидкий в приготуванні.
Інгредієнти:
Цукор — 200 г
Яблуко — 2 штуки
Апельсин — 1 штука
Кориця — щіпка
Мускатний горіх — щіпка
Гвоздика — 1 штука
Червоне сухе вино – 1 л
Інструкція приготування:
Суміш вина, цукру, прянощів, попередньо порізаних кубиками яблук і скибочок апельсинів, довести до кипіння (але не кип’ятити), зняти з вогню, настоювати 10 — 15 хвилин. Потім процідити і розлити по келихах.
Інгредієнти можна змінювати за смаком, і все залежить від вашої фантазії.
Енергетична цінність на порцію:
Калорійність — 290 ккал; білки — 0,9 г; жири — 0,4 г; вуглеводи — 43 г.
Смачного!