Ви любите страви без м'яса? До вашої уваги рецепт блюда «Печені кабачки з бринзою та розмарином». Особливих витрат, ні матеріальних, ні фізичних, ви не відчуєте. Тому приємного відпочинку під час приготування!
Інгредієнти:
· Бринза 50 г;
· Кабачки 2 шт.;
· Оливкове масло 1 ст.л.;
· Розмарин свіжий 1-2 ст.л.;
· Часник;
· Сіль та перець за смаком.
Приготування:
Нарізаємо кабачки кільцями товщиною приблизно півсантиметра. Тим часом розігріваємо духовку до 200 градусів. Подрібнюємо розмарин.
Скидаємо всі компоненти в одну тарілку. Перемішувати суміш необхідно руками, аби розмарин, спеції, масло рівномірно покрили кабачки.
Противень намазуємо маслом і розкладаємо на ньому кабачки одним шаром. Готуємо 12-15 хв. (по 5-7 хвилин з кожної сторони).
Викладаємо кабачки на тарілку і зверху накидуємо покришену бринзу. Подається гарячим.
Смачного!
Марія Васюта, педагог мережі сімейних центрів "Азбука для батьків".