fbpx

Качка з апельсинами

Выбор редакции

Рецепт приготування птиці з цитрусовим.

Складові

  • качка — 1 шт.
  • апельсини — 4 шт.
  • яблука — 3 шт.
  • мелена кориця, аніс і імбир — по 1/4 ч. Л.
  • лимонний сік — 2 ст. л.
  • мед — 2 ст. л.
  • цукор — 50 г
  • сухе біле вино — 200 мл
  • сіль, мелений чорний перець — за смаком

Приготування:

Тушку качки натерти сіллю і перцем. Два апельсина з шкіркою нарізати скибочками. Яблука нарізати скибочками. Посипати корицею, анісом і скропити лимонним соком. Потім перемішати з скибочками апельсинів і 1 ст. л. меду. Цыэю сумішшю начинити качку, отвір зашити, тушку обмазати залишилися медом і запікати 2 ч при 190 °, періодично поливаючи рідиною від смаження.

Один  апельсин,який залишився очистити і розділити на часточки, другий нарізати кружечками. Цукор розчинити в 200 мл гарячої води, покласти часточки і варити 10 хв. Процідити, додати імбир і вино. Варити соус на маленькому вогні 15 хв.

З готової качки видалити нитки. Начинку викласти на блюдо, зверху помістити птицю, полити соусом і прикрасити кружечками апельсина.Смачного!

Читайте також:

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Рецепт приготування птиці з цитрусовим.

Складові

  • качка - 1 шт.
  • апельсини - 4 шт.
  • яблука - 3 шт.
  • мелена кориця, аніс і імбир - по 1/4 ч. Л.
  • лимонний сік - 2 ст. л.
  • мед - 2 ст. л.
  • цукор - 50 г
  • сухе біле вино - 200 мл
  • сіль, мелений чорний перець - за смаком

Приготування:

Тушку качки натерти сіллю і перцем. Два апельсина з шкіркою нарізати скибочками. Яблука нарізати скибочками. Посипати корицею, анісом і скропити лимонним соком. Потім перемішати з скибочками апельсинів і 1 ст. л. меду. Цыэю сумішшю начинити качку, отвір зашити, тушку обмазати залишилися медом і запікати 2 ч при 190 °, періодично поливаючи рідиною від смаження.

Один  апельсин,який залишився очистити і розділити на часточки, другий нарізати кружечками. Цукор розчинити в 200 мл гарячої води, покласти часточки і варити 10 хв. Процідити, додати імбир і вино. Варити соус на маленькому вогні 15 хв.

З готової качки видалити нитки. Начинку викласти на блюдо, зверху помістити птицю, полити соусом і прикрасити кружечками апельсина.Смачного!

Читайте також: