fbpx

Курячі котлети з сиром

Выбор редакции

Пропонуємо простий у приготуванні та смачний рецепт котлеток, який буде дошу і маленьких і дорослим!

 

 

 

 

 

Для приготування курячих котлет з сирною начинкою необхідні такі інгредієнти:

  • курка – 1 шт. (1-1,2 кг),
  • сир твердий – 200г,
  • топлене масло – 4 ст.л.,
  • батон черствий – 4 скибочки,
  • яйця – 2 шт.,
  • перець чорний мелений, сіль.

Етапи приготування:

  1. У курки відокремити м’якоть від кісток. М’якоть пропустити 2 рази через м’ясорубку, посолити, поперчити, перемішати.
     
  2. Сир нарізати скибочками по числу котлет. Яйця злегка збити. Скибочки батона натерти на тертці або розкришити.
     
  3. Шматок харчової плівки змочити водою, викласти на нього порцію фаршу у вигляді коржа. На середину викласти скибочку сиру. За допомогою плівки закрийте сир фаршем. У такий же спосіб сформуйте решту котлет.
     
  4. Запаніруйте котлети в яйці, потім – у крихтах батона.
     
  5. Обсмажуйте котлети на сковороді на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
     
  6. Як начинку замість сиру можна також використовувати зелень ( кріп, петрушка, базилік), обсмажену цибулю, гриби або варене яйце.

Смачного!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Пропонуємо простий у приготуванні та смачний рецепт котлеток, який буде дошу і маленьких і дорослим!           Для приготування курячих котлет з сирною начинкою необхідні такі інгредієнти:
  • курка – 1 шт. (1-1,2 кг),
  • сир твердий – 200г,
  • топлене масло – 4 ст.л.,
  • батон черствий – 4 скибочки,
  • яйця – 2 шт.,
  • перець чорний мелений, сіль.
Етапи приготування:
  1. У курки відокремити м'якоть від кісток. М'якоть пропустити 2 рази через м'ясорубку, посолити, поперчити, перемішати.  
  2. Сир нарізати скибочками по числу котлет. Яйця злегка збити. Скибочки батона натерти на тертці або розкришити.  
  3. Шматок харчової плівки змочити водою, викласти на нього порцію фаршу у вигляді коржа. На середину викласти скибочку сиру. За допомогою плівки закрийте сир фаршем. У такий же спосіб сформуйте решту котлет.  
  4. Запаніруйте котлети в яйці, потім – у крихтах батона.  
  5. Обсмажуйте котлети на сковороді на добре розігрітій олії до золотистого кольору.  
  6. Як начинку замість сиру можна також використовувати зелень ( кріп, петрушка, базилік), обсмажену цибулю, гриби або варене яйце.
Смачного!