Курячі відбивні в сирному клярі

Куряче філе — неймовірно цікавий інгредієнт. З нього можна приготувати дієтичну страву для дитини або зварити наваристий бульон, можна додати в салат або ж зробити гостру закуску для міні-фуршета. А ще можна посмажити в клярі…         Інгрідієнти:
  • Куряче філе — 600 г
  • Плавлений сир — 150 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Молоко — 0,5 склянки
  • Борошно — 4 ст. л.
  • Сіль
  • Спеції
  • Панірувальні сухарі
Приготування:
  1. Необхідно щоб філе було злегка підморожені (якщо у вас воно було заморожено — дайте йому лише трохи відтанути, якщо було свіже — помістіть його ненадовго в морозильну камеру), так його буде краще різати на тонкі шматочки.
  2. Нарізати філе
  3. Відбити через поліетиленовий пакетик (так філе не рветься і не прилипає до молоточку).
  4. Натерти на крупній тертці плавлений сир (якщо у вас він м’який в баночці, просто викладіть його в глибоку миску). 5. Вбити яйця. Влити молоко. Додати спеції. Додати борошно.
  5. Збити віночком або міксером до однорідної маси.
  6. Шматочок філе обваляти з обох сторін у сухарях. Вмочити в кляр і знову обваляти в сухарях.
  7. Викласти на розігріту сковороду з соняшниковою олією, обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.
З 2 філе у виходить до 20 відбивних.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь