Пай зі сливами

Пай зі сливами

Рецепт приготування десерту з фруктами для всієї родини.

 

Складові

 

  • дієтичний сир - 180 г
  • борошно - 600 г
  • цукор - 240 г
  • сіль - щіпка
  • молоко - 3 ст. л.
  • рослинна олія - ​​6 ст. л.
  • яйця - 2 шт.
  • розпушувач - 1 ч. Л.
  • панірувальні сухарі - 3 ст. л.
  • сливи - 1 кг
  • мелена кориця - 2 ст. ложки
  • вершкове масло - 120 г
  • кокосова стружка - 100 г

 

Приготування:

 

Сир протерти через сито. Додати 400 г борошна, 120 г цукру, сіль, молоко, рослинне масло, яйця, розпушувач і вимісити тісто. Залишити на 15 хв при кімнатній температурі.

 

Тісто розкачати в товстий пласт і укласти на деко, вистелений папером для випікання. Посипати панірувальними сухарями.

 

Сливи вимити і добре обсушити. Кожен плід розрізати навпіл і видалити кісточку. Сливи викласти на пласт тіста зрізом вгору. Мелену корицю перемішати з 120 г цукру і посипати сливи зверху.

 

Борошно, що залишилося перетерти в крихту з холодним вершковим маслом і кокосовою стружкою. Розподілити по сливам на тісті і випікати 40 хв при 180 °. Потім верх пирога обережно прикрити фольгою і готувати ще 15 хв. Пирогу дати охолонути протягом 10 хв і нарізати.

 

Читайте також:

Теги: рецепты

Комментарии

Еще нет комментариев.

Добавить комментарий

 
Имя:
 
E-mail:
 
Защитный код:
 

Всего символов: 4000.









интернет магазин игрушек

Новости портала

10.03.2020

Воїни світла запалять Київщину

Воїни світла запалять Київщину 14 і 15 березня в Древньому Києві в Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») пройде яскрава розважальна програма «Воїни світла». подробнее 30.01.2020

Форум BABY EXPO — опора вашого бізнесу!

Форум BABY EXPO — опора вашого бізнесу! 10–13 березня в Києві відбудеться найбільший в Україні виставковий захід, присвячений індустрії дитячих товарів, організований виставковою компанією «АККО Інтернешнл». подробнее
Погода