fbpx
ДомойСемьяКухня и кулинарные рецептыВідмінний перекус для тривалих прогулянок

Відмінний перекус для тривалих прогулянок

Выбор редакции

Маленькіх діточок важко забрати з вулиці, та й самим батькам, в осінні дні, хочеться якомога довже насолодитися останнім теплом.

Для тривалих прогулянок пропонуємо приготувати смачний та корисний перекус — фруктові батончики, які відмінно насичує і стимулює мозкову активність.

 

 

 

 

 

 

 

Нам знадобиться:

  • 100 г. вівсяних пластівців;
  • 25 г. мигдаля,
  • 25 г. кедрових горішків,
  • 25 г. родзинок,
  • 25 г. сушеної полуниці,
  • 25 г. кураги,
  • 25 г. сушеної журавлини — або будь-яких інших сухофруктів;
  • 30 г меду;
  • 25 г. рослинної олії.


Приготування:

Нарізати курагу маленькими шматочками і змішати з вівсяними пластівцями, сухофруктами і горіхами. Потім підігріти масло з медом (не доводити до кипіння) і змішати з іншими інгредієнтами. Глибоке деко застелити папером для випічки і викласти суміш, добре розрівнявши: маса повинна рівномірно лежати на деку. Випікати півгодини при температурі 160 градусів. За приготуванні витягнути форму з духовки і остудити. Потім нарізати з отриманого «пирога» прямокутники.
На замітку мамам: Деякі компоненти батончика не рекомендуються до вживання дітям до 3-х років.

Предыдущая статья
Следующая статья

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Маленькіх діточок важко забрати з вулиці, та й самим батькам, в осінні дні, хочеться якомога довже насолодитися останнім теплом. Для тривалих прогулянок пропонуємо приготувати смачний та корисний перекус - фруктові батончики, які відмінно насичує і стимулює мозкову активність.               Нам знадобиться:
  • 100 г. вівсяних пластівців;
  • 25 г. мигдаля,
  • 25 г. кедрових горішків,
  • 25 г. родзинок,
  • 25 г. сушеної полуниці,
  • 25 г. кураги,
  • 25 г. сушеної журавлини - або будь-яких інших сухофруктів;
  • 30 г меду;
  • 25 г. рослинної олії.
Приготування: Нарізати курагу маленькими шматочками і змішати з вівсяними пластівцями, сухофруктами і горіхами. Потім підігріти масло з медом (не доводити до кипіння) і змішати з іншими інгредієнтами. Глибоке деко застелити папером для випічки і викласти суміш, добре розрівнявши: маса повинна рівномірно лежати на деку. Випікати півгодини при температурі 160 градусів. За приготуванні витягнути форму з духовки і остудити. Потім нарізати з отриманого «пирога» прямокутники. На замітку мамам: Деякі компоненти батончика не рекомендуються до вживання дітям до 3-х років.