Осінь – найкраща пора для кулінарних рецептів з грибами.
Адже саме зараз можна надати вашим стравам неповторний смак завдяки лісовим грибам.
Основні інгрідієнти:
- 1 склянка рису
- 200 г шампіньйонів
- 0.5 кг курячого філе
- 2 великі цибулини
- вершкове масло
- соняшникова олія
- спеції за смаком
Для соусу:
- 1 склянка сметани
- 2 яйця
- 50 г твердого сиру
Отже, готуємо:
Куряче філе промити, порізати тонкою соломкою і обсмажити до напівготовності. рис промити і зварити до готовності в підсоленій воді.
обсмажити шампіньйони, порізані пластинками разом з цибулею, до випаровування рідини, змішати з половиною курячого філе, додати варений рис, перемішати. Всі інгредієнти для соусу змішати, посолити і збити міксером.
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти шарами – філе, рисово-грибна суміш, посолити і поперчити за смаком. Залити соусом. Запікати протягом 20 хв в розігрітій до 200 0 С духовці.
Смачного!