Рисово-грибна запіканка

Осінь – найкраща пора для кулінарних рецептів з грибами. Адже саме зараз можна надати вашим стравам неповторний смак завдяки лісовим грибам.               Основні інгрідієнти:
  • 1 склянка рису
  • 200 г шампіньйонів
  • 0.5 кг курячого філе
  • 2 великі цибулини
  • вершкове масло
  • соняшникова олія
  • спеції за смаком
Для соусу:
  • 1 склянка сметани
  • 2 яйця
  • 50 г твердого сиру
Отже, готуємо: Куряче філе промити, порізати тонкою соломкою і обсмажити до напівготовності. рис промити і зварити до готовності в підсоленій воді. обсмажити шампіньйони, порізані пластинками разом з цибулею, до випаровування рідини, змішати з половиною курячого філе, додати варений рис, перемішати. Всі інгредієнти для соусу змішати, посолити і збити міксером. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти шарами – філе, рисово-грибна суміш, посолити і поперчити за смаком. Залити соусом. Запікати протягом 20 хв в розігрітій до 200 0 С духовці. Смачного!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь