Сирні млинці з начинкою

    Українці така нація, що столи просто-таки мають прогинатися від страв під час свят. Пропонуємо вам рецепт млинців, котрі можуть урізноманітнити вашу «святкову поляну».

 

Вам знадобляться:

 

·      Кефір – 1 склянка;

·      Сир твердий (тертий) – 1 склянка;

·      Борошно – 2 склянки;

·      Яйце – 1 шт.;

·      Сіль, цукор, сода – по 0,5 ч.л.

 

 

Для першої начинки Вам знадобиться нарізка з шинки. Для другої начинки сир (200 гр.), пучок зелені (кріп), зубчик часнику, ст..л. сметани, сіль та перець.

 

Для початку в кефір додаємо сіль, цукор, соду, яйце та добре перемішуємо. Згодом додаємо сир твердих сортів та борошно. Ретельно перемішуємо. Отриманий шмат тіста розділити на частини, розкатати на тонкі листи, покласти начинку (частину з шинкою, частину з сиром). Звичайно, можна обрати інші начинки. Далі краї листів потрібно з’єднати і розкатати.

 

Смажимо на попередньо розігрітій пательні на рафінованій олії з обох сторін на середньому вогні, накривши кришкою.

 

Можна подавати відразу після охолодження.

 

Смачного!

Марія Васюта, педагог мережі сімейних центрів «Азбука для батьків».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь