Сирний супчик з креветками

          Пропонуємо Вам приготувати смачнючий сирний супчик з морквою та креветками.

 

Для цього потрібно мати:

 

 

•   500 г плавленого сиру;

•   250 г морковки;

•   400 г картоплі;

•   1 ч.л.солі;

•   400 г очищених креветок;

•   2 ч.л.сушеної петрушки.

 

Готувати необхідно таким чином:

 

У підсоленій воді, яка кипить (1,5 л), розтопити плавлений сир. Сир найкраще підходить той, який без смаків.

 

Картоплю очистити, нарізати дрібними кубиками і покласти у воду з сиром. Варити 10-15 хв. на середньому вогнику.

 

Очищену моркву натерти на дрібній тертці. Ця морква  потім майже непомітна у супі, проте надає йому хорошого смаку та кольору.

 

Злегка обсмажити моркву на рослинній олії 3-4 хвилини, просто  щоб стала м’якою.

 

Коли картопля звариться, покласти в суп моркву і очищені креветки.

 

Довести суп до кипіння ще раз, спробувати на сіль.

 

В кінці всипати в суп зелень, перемішати і вимкнути вогонь. Накрити кришкою і дати постояти 30 хвилин.

 

Подавати гарячим. До супу будуть доречними крутони (сухарики) з білого хліба.

Марія Васюта, педагог мережі сімейних центрів «Азбука для батьків».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь