fbpx
ДомойСемьяКухня и кулинарные рецептыІталійський торт «Мімоза»

Італійський торт «Мімоза»

Выбор редакции

Багато в кото з нас при згадуванні «Мімози», в пам’яті з‘являється рибний пиріг, посипаний вареним яйцем.

Це у нас. А ось у італійців «Мімоза» — солодкий десерт, дуже ніжний і неймовірно смачний.

 

 

 

 

 

 

Складові десерта:

 

Основа – це бісквіт. Тісто повинно бути яскраве, жовте.
Складний крем. Заварний крем (готувати з додаванням цедри одного лимону). Консервовані кусочки ананасу. Збиті вершки.
«Ром» для насичення. Змішати в каструлі 50 мл горілки чи коньяку, 50 мл води, 1-2 столові ложки цукру. Довести до кипіння, охолодити.


Етапи приготування:

  1. Зрізати тонким і гострим ножем верхній шар бісквіту (третину висоти). З нижнього витягти м’якоть, щоб вийшла коробочка.
  2. Дно коробочки і верхній корж наситити приготованим ромом (варіант – ананасовим сиропом).
  3. Кружечки консервованого ананасу дрібно нарізати.
  4. М’якоть бісквіту розкришити, частину лишити для прикрашання торту. Решту змішати з заварним кремом і кусочками ананасу, наповнити цим кремом коробочку (лишити трохи для верхнього коржа). Зверху покрити шаром збитих вершків (краще без цукру).
  5. Накрити коробочку верхнім коржем, намазати корж кремом, а потім вершками.
  6. Посипати верх торту бісквітними кришечками жовтого кольору. Можна вирізати кружечки з ананаса і викласти гілочку мімози в якості прикраси.

Приємного апетиту!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Багато в кото з нас при згадуванні «Мімози», в пам’яті з‘являється рибний пиріг, посипаний вареним яйцем. Це у нас. А ось у італійців «Мімоза» - солодкий десерт, дуже ніжний і неймовірно смачний.             Складові десерта:   Основа – це бісквіт. Тісто повинно бути яскраве, жовте. Складний крем. Заварний крем (готувати з додаванням цедри одного лимону). Консервовані кусочки ананасу. Збиті вершки. «Ром» для насичення. Змішати в каструлі 50 мл горілки чи коньяку, 50 мл води, 1-2 столові ложки цукру. Довести до кипіння, охолодити. Етапи приготування:
  1. Зрізати тонким і гострим ножем верхній шар бісквіту (третину висоти). З нижнього витягти м'якоть, щоб вийшла коробочка.
  2. Дно коробочки і верхній корж наситити приготованим ромом (варіант – ананасовим сиропом).
  3. Кружечки консервованого ананасу дрібно нарізати.
  4. М'якоть бісквіту розкришити, частину лишити для прикрашання торту. Решту змішати з заварним кремом і кусочками ананасу, наповнити цим кремом коробочку (лишити трохи для верхнього коржа). Зверху покрити шаром збитих вершків (краще без цукру).
  5. Накрити коробочку верхнім коржем, намазати корж кремом, а потім вершками.
  6. Посипати верх торту бісквітними кришечками жовтого кольору. Можна вирізати кружечки з ананаса і викласти гілочку мімози в якості прикраси.
Приємного апетиту!