Яблучні оладки

0
9
В серпні починається пора, коли яблуневі дерева дарують нам рясні плоди.Яблука – це джерело вітамінів та корисних речовин для організму. Велика їх перевага в тому, що їх можна використовувати для приготування різних страв. Пропонуємо Вам насолодитися смачними яблучними оладками та потішити цією стравою всю родину. Отже, для приготування нам знадобиться:
  • 2-3 яблука
  • 2-3 ст. л. цукру
  • 2 яйця
  • сода або розпушувач
  • борошно
  • ванільний цукор
Яблука миємо, очищаємо та натираємо на крупній терці. Вбиваємо до яблук яйця та всипаємо цукор, розмішуємо. Потім додаємо ванільний цукор, соду або розпушувач та борошно. Тісто має бути густим. На сковорідку наливаємо олію, добре розігріваємо і викладаємо тісто. Коли оладки стануть золотистого кольору, знімаємо зі сковорідки. Готові оладки можна їсти зі сметаною, медом або джемом. Смачного!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here