6 варіантів фітнес-вечері

0
9
Рецептів вистачить на 6 днів різноманітного харчування!       РЕЦЕПТ №1. Яловичина з брокколі
  • 150 г яловичини
  • 200 г брокколі
  • 1 ч. л. рослинного масла сіль та перець
М’ясо натріть сіллю і спеціями, загорніть у фольгу і запечіть в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин. Брокколі відварити в підсоленій воді, а потім злегка обсмажте на сковороді з 1 ч. л. масла. М’ясо наріжте, викладіть на тарілку, а поруч помістіть брокколі. РЕЦЕПТ №2. Сир з огірком і зеленню
  • 250 г сиру низької жирності
  • 50 г натурального йогурту (або нежирної сметани)
  • 1 огірок
  • 2 зубчики часнику
  • 30 г зелені кропу (або петрушки)
  • 50 г шпинату (за бажанням)
  • сіль за смаком
Сир добре збийте зі сметаною або йогуртом. Додайте натертий на дрібній тертці огірок, видавлений через часничницю часник, дрібно нарізану зелень, посоліть і ретельно перемішайте. РЕЦЕПТ №3. Запечена скумбрія з овочамиВізьміть одну велику скумбрію, помийте, почистіть. Наріжте на порційні шматочки, дещо не дорізаючи до кінця — щоб риба не розпалася. У кожен розріз покладіть скибочку лимона, скибочку помідору, скибочку цибулі. Рибу посоліть, поперчіть. Загорніть у фольгу і запечіть в духовці до готовності (хвилин 25-30). РЕЦЕПТ №4. Курка в мультиварці з печерицями
  • 150 г курячого філе
  • 200 г печериць білих або коричневих
  • 1/2 штуки цибулі-порей
  • 50 г нежирної сметани
  • ½ ст. л оливкової олії
  • каррі — одна щіпка
  • кухонна сіль
Встановіть мультиварку в режим «гасіння». Куряче м’ясо наріжте невеликими довільними скибочками. Оливкову олію налийте в чашу. Туди ж помістіть куряче м’ясо. Обсмажуйте близько десяти хвилин. Печериці відваріть в заздалегідь підсоленій воді. Наріжте гриби на шість частин. Цибулю-порей наріжте товщиною не більше 0,5 см. У чашу мультиварки слід додати порей і гриби. Закрийте і тушкуйте двадцять п’ять хвилин. Відкрийте кришку. Посоліть, додайте дрібку каррі і сметану. Тушкуйте ще близько десяти хвилин. РЕЦЕПТ №5. Салат з бринзою і овочамиБудь-які свіжі овочі 200 г поріжте, змішайте з 150 г нежирної бринзи або фети. Заправте бальзамічним оцтом і 1 ч. л. рослинного масла. Можна додати відварене яйце. РЕЦЕПТ №6. Парові котлети з індички
  • Індичка — 500 г
  • Зелень свіжа — за смаком
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Яйце — 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
М’ясо пропустіть через м’ясорубку разом з очищеною цибулиною. Додайте зелень і яйце, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Готуйте в пароварці півгодини. Подавайте з відвареною стручковою квасолею.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here