fbpx
ДомойСемьяЗдоровое питаниеСтакан з вітамінами: як правильно пити фреш

Стакан з вітамінами: як правильно пити фреш

Выбор редакции

Щоб підтримати організм в зимовий період, фахівці рекомендують включати в раціон більше фруктів і овочів. Їх можна вживати в їжу або готувати з них фреші.

Однак, щоб свіжовичавлений сік не нашкодив, а навпаки — приніс максимум користі, потрібно дотримуватися кількох правил:

Випивай фреш відразу, не пізніше 30 хвилин після приготування — інакше під впливом кисню вітаміни в твоїй склянці будуть руйнуватися, а вітамінна цінність такого напою значно знизиться.

Пий свіжовичавлений сік за 30-40 хвилин до їжі, краще робити це в першій половині дня. Максимальна ж добова доза не повинна перевищувати 250 мл

Більш ефективний напій, в якому поєднується кілька фруктових та овочевих інгредієнтів. Однак, стеж, щоб їх було не більше трьох.

З деякими фрешами потрібно бути акуратними людям з проблемами шлунково-кишкового тракту — це особливо стосується яблучного, апельсинового і грейпфрутового фрешів. Ці соки взагалі рекомендується пити через трубочку — кислоти, що входять до їх складу, руйнують зубну емаль.

Не замінюй  овочі та фрукти повністю соками — наш організм дуже потребує клітковині, що міститься в рослинній їжі.

Читайте также:

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Щоб підтримати організм в зимовий період, фахівці рекомендують включати в раціон більше фруктів і овочів. Їх можна вживати в їжу або готувати з них фреші.

Однак, щоб свіжовичавлений сік не нашкодив, а навпаки - приніс максимум користі, потрібно дотримуватися кількох правил:

Випивай фреш відразу, не пізніше 30 хвилин після приготування - інакше під впливом кисню вітаміни в твоїй склянці будуть руйнуватися, а вітамінна цінність такого напою значно знизиться.

Пий свіжовичавлений сік за 30-40 хвилин до їжі, краще робити це в першій половині дня. Максимальна ж добова доза не повинна перевищувати 250 мл

Більш ефективний напій, в якому поєднується кілька фруктових та овочевих інгредієнтів. Однак, стеж, щоб їх було не більше трьох.

З деякими фрешами потрібно бути акуратними людям з проблемами шлунково-кишкового тракту - це особливо стосується яблучного, апельсинового і грейпфрутового фрешів. Ці соки взагалі рекомендується пити через трубочку - кислоти, що входять до їх складу, руйнують зубну емаль.

Не замінюй  овочі та фрукти повністю соками - наш організм дуже потребує клітковині, що міститься в рослинній їжі.

Читайте также: