fbpx
ДомойСемьяЗдоровое питаниеПро користь домашнього сиру

Про користь домашнього сиру

Выбор редакции

Безперечно, про користь кисломолочних продуктів можна говорити не одну годину.Кожен з нас має свого «фаворита», однак по праву корисним як для дітей, так і дорослих вважається домашній сир.На полицях магазинів представлений широкий асортимент даного продукту – різних торгових марок та відсотку жирності.Чим же корисний домашній сир? Його рекомендують вживати людям із захворюваннями кишково-шлункового тракту та печінки. Він є незамінним компонентом дієтичного меню, завдяки швидкому засвоєнню та наявності білків. Домашній сир є джерелом кальцію та фосфору, вітаміну D та мікроелементів, які відіграють важливу роль для росту та розвитку кісткових тканин організму, міцних зубів та правильному обміні речовин. Нежирний домашній рекомендують включати до раціону дітей і вагітних, а також в період грудного вигодовування. Наявність корисних ферментів сприяє підняттю гемоглобіну та є чудовою профілактикою недокрів’я. Ну і звичайно, домашній сир є невід’ємною складовою кулінарних рецептів: сирників, вареників, випічки, млинців, різноманітних запіканок тощо.

Предыдущая статья
Следующая статья

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Безперечно, про користь кисломолочних продуктів можна говорити не одну годину.Кожен з нас має свого «фаворита», однак по праву корисним як для дітей, так і дорослих вважається домашній сир.На полицях магазинів представлений широкий асортимент даного продукту – різних торгових марок та відсотку жирності.Чим же корисний домашній сир? Його рекомендують вживати людям із захворюваннями кишково-шлункового тракту та печінки. Він є незамінним компонентом дієтичного меню, завдяки швидкому засвоєнню та наявності білків. Домашній сир є джерелом кальцію та фосфору, вітаміну D та мікроелементів, які відіграють важливу роль для росту та розвитку кісткових тканин організму, міцних зубів та правильному обміні речовин. Нежирний домашній рекомендують включати до раціону дітей і вагітних, а також в період грудного вигодовування. Наявність корисних ферментів сприяє підняттю гемоглобіну та є чудовою профілактикою недокрів’я. Ну і звичайно, домашній сир є невід’ємною складовою кулінарних рецептів: сирників, вареників, випічки, млинців, різноманітних запіканок тощо.