Пропонуємо Вашій увазі легкі в приготуванні, незвичайні, повітряні ласощі, які припадуть до смаку і дорослим, і маленьким ласунам.
Інгредієнти:
- 1 лист листкового тесту
- 1 червоне яблуко (тонко нарізане)
- 3 столові ложки ванільного заварного крему
- 1/2 лимона (вичавити з нього сік)
- 1/2 склянки води
- Цукрова пудра (для посипання)
Підготовка
Попередньо розігріти духовку до 190 °С.
Наріжте тонко яблука у формі півмісяців, а потім помістіть їх у мікрохвильову піч, попередньо замочивши в мисці з водою і лимонним соком. Там повинно бути достатньо води, щоб покрити яблука під час приготування страви, так що додайте більше, якщо склянки буде недостатньо.
Відправте яблука в мікрохвильову піч на 3 хвилини за високої температури. Коли вони приготувалися, процідіть і відкладіть їх убік.
Посипати борошном стіл і розкотити лист тіста з качалкою, розтягуючи його, щоб воно було близько 30 см завширшки.
Використовуйте різак для піци або печива, щоб нарізати шматками 6х5 см у вигляді смужок.
Розподіліть чайною ложкою заварний крем по всій смужці тіста. Потім помістіть шматочки яблука, налагоджуючи їх по верхньому краю смужки тіста. Поверніть цю смугу так що б яблуко у вигляді півмісяців виглядало зверху, акуратно підібгати краї з тістом і викласти красиво яблучка, щоб десерт максимально нагадував форму троянди.
Укласти заготовки у форми для випічки і відправити їх у духовку на 45 хв.
Коли вони приготувалися, посипати їх цукровою пудрою.