Індійські, китайські та грецькі мудреці знали, що є особливі продукти-афродизіаки. Саме вони і приготовлені з них страви на День Святого Валентина будуть дуже до речі.
Шоколад – крім цукерок, це може бути гарячий шоколад, шоколадне фондю, шоколадний торт, тістечко або печиво.
Полуниця – її можна подати свіжу з вершками, з шоколадним фондю, морозивом, панна-котою, в салаті або як полуничний мус, желе. З полуницею ідеально поєднується шампанське.
Авокадо (для чоловіків) найсмачніше в салаті: авокадо, полуниця, манго, шпинат, відварні креветки під соусом з оливкової олії, гірчиці, меду і винного оцту.
Мигдаль зарядить енергією на всю ніч. Можна просто подати його підсмаженим або в салаті, десерті і печиві. У поєднанні з медом – потужній збудливий засіб.
Морепродукти (якщо немає алергії) прекрасні в салаті з помідорами чері, руколою під оливковою олією або соусом песто.
Спеції (карі, кардамон, імбир, мускатний горіх) додаються в різні страви. Кориця – суто жіночий афродизіак.
Нехай продукти пристрасті і страви на День Святого Валентина створять прекрасний настрій для всього вечора.