fbpx
ДомойСемьяЗдоровое питаниеПозбавляємося від хімії в овочах і фруктах

Позбавляємося від хімії в овочах і фруктах

Выбор редакции

Всі ми хочемо, щоб з овочами та фруктами окрім вітамінів до нашого організму не потрапляли різноманітні хімічні речовини…

Як їх позбутися, або, принаймні,  зменшити їх склад?

 

 

 

 

 

 

 

 

КАПУСТА

У верхніх капустних листках nf качані міститься велика частина нітратів, ніж у самому качані, тому їх потрібно викидати.

КАРТОПЛЯ

У картоплі хімія збирається під шкіркою і в серцевині бульби, тому після того як картопля закипіла цю воду необхідно злити.
ОГІРКИ, КАБАЧКИ, БАКЛАЖАНИ

Огірки за кольором повинні бути ніжно-трав’яного кольору, якщо вони темно-зелені це говорить про те, що їх перегодували нітратами. Перші кабачки і баклажани потрібно очищати від шкірки. Зріжте часточку плодоніжки — це саме отруйна місце.

ЗЕЛЕНЬ (салат, кріп, петрушка)

Найбільше хімії скупчується в прожилках, черешках — їх не потрібно це їсти. Зелень завжди більше вбирає нітрати і перед тим як додавати її в страви, вимочіть протягом години у воді.


ПОМІДОРИ

При вибори помідорів, майте на увазі, чим товще шкірка, тим значніше він містить хімії. Не купуйте помідори оранжево-червоні, як б не дозріли. Не соромтеся попросити продавця розрізати помідор і, якщо він з білою м’якоттю і товстими прожилками, це означає великий вміст хімії. А якщо вам все-таки попалися неякісні томати, потримайте їх у прохолодній воді близько 1 години.
ВИНОГРАД

Щоб виноград зберігався довго, його обробляють фунгіцидами. Щоб позбутися цієї речовини, виноград досить добре вимити.
КАВУНИ

Не варто купувати кавуни, розрізані навпіл і обгорнуті в плівку — це хороша основа для розмноження бактерій і мікробів. Якщо кавун має товсті і жовтуватого відтінку прожилки, значить, його удобрювали. Також можна провести невеликий тест: покладіть м’якоть на одну хвилину в склянку з водою, вода змінила колір — кавун підгодовували, вода просто помутніла — ягода чиста.
ГРУШІ та ЯБЛУКА

Купуючи фрукти, візьміть їх в руки, якщо відчуєте що плоди слизькі, липкі — вони оброблені ДИФЕНІЛОМ, для того щоб вони не псувалися і довго зберігалися. У Євросоюзі та США дифенил заборонений через сильні канцерогенних і алергенних властивостей. Оброблені ДИФЕНІЛОМ фрукти потрібно очистити від шкірки.
МОРКВА, РЕДИСКА, БУРЯК

Величезна кількість нітратів міститься у верхівках і кінчиках коренеплодів, обрізайте їх перед вживанням. Не купуйте буряк із закрученими хвостиками. У моркви обрізайте 1 см хвостика, позеленілу частину потрібно обрізати повністю, в ній міститься велика кількість хімікатів.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Всі ми хочемо, щоб з овочами та фруктами окрім вітамінів до нашого організму не потрапляли різноманітні хімічні речовини... Як їх позбутися, або, принаймні,  зменшити їх склад?                 КАПУСТА У верхніх капустних листках nf качані міститься велика частина нітратів, ніж у самому качані, тому їх потрібно викидати. КАРТОПЛЯ У картоплі хімія збирається під шкіркою і в серцевині бульби, тому після того як картопля закипіла цю воду необхідно злити. ОГІРКИ, КАБАЧКИ, БАКЛАЖАНИ Огірки за кольором повинні бути ніжно-трав'яного кольору, якщо вони темно-зелені це говорить про те, що їх перегодували нітратами. Перші кабачки і баклажани потрібно очищати від шкірки. Зріжте часточку плодоніжки - це саме отруйна місце. ЗЕЛЕНЬ (салат, кріп, петрушка) Найбільше хімії скупчується в прожилках, черешках - їх не потрібно це їсти. Зелень завжди більше вбирає нітрати і перед тим як додавати її в страви, вимочіть протягом години у воді. ПОМІДОРИ При вибори помідорів, майте на увазі, чим товще шкірка, тим значніше він містить хімії. Не купуйте помідори оранжево-червоні, як б не дозріли. Не соромтеся попросити продавця розрізати помідор і, якщо він з білою м'якоттю і товстими прожилками, це означає великий вміст хімії. А якщо вам все-таки попалися неякісні томати, потримайте їх у прохолодній воді близько 1 години. ВИНОГРАД Щоб виноград зберігався довго, його обробляють фунгіцидами. Щоб позбутися цієї речовини, виноград досить добре вимити. КАВУНИ Не варто купувати кавуни, розрізані навпіл і обгорнуті в плівку - це хороша основа для розмноження бактерій і мікробів. Якщо кавун має товсті і жовтуватого відтінку прожилки, значить, його удобрювали. Також можна провести невеликий тест: покладіть м'якоть на одну хвилину в склянку з водою, вода змінила колір - кавун підгодовували, вода просто помутніла - ягода чиста. ГРУШІ та ЯБЛУКА Купуючи фрукти, візьміть їх в руки, якщо відчуєте що плоди слизькі, липкі - вони оброблені ДИФЕНІЛОМ, для того щоб вони не псувалися і довго зберігалися. У Євросоюзі та США дифенил заборонений через сильні канцерогенних і алергенних властивостей. Оброблені ДИФЕНІЛОМ фрукти потрібно очистити від шкірки. МОРКВА, РЕДИСКА, БУРЯК Величезна кількість нітратів міститься у верхівках і кінчиках коренеплодів, обрізайте їх перед вживанням. Не купуйте буряк із закрученими хвостиками. У моркви обрізайте 1 см хвостика, позеленілу частину потрібно обрізати повністю, в ній міститься велика кількість хімікатів.